2013. szeptember 3., kedd

Gesztenyés csók


Gesztenyés csók



Hozzávalók:

15 dkg puha vaj,
15 dkg porcukor,
2 tojás,
6 dkg liszt,
1 narancs,
2 cs. gesztenyemassza.

Elkészítés:

A puha vajat kézi robotgéppel habosra keverjük a porcukorral, majd egyenként belepottyantjuk a tojásokat, és alaposan eldolgozzuk őket. Belereszeljük a megmosott, megtörölt narancs héját, és a robotgép segítségével a vajas alapba belekeverjük a felengedett, darabokra tördelt gesztenyemasszát is.
Miután az egészet összehabosítottuk, fakanállal belevegyítjük a lisztet.
Sütőpapírral kibélelünk 2 - 3 tepsit, a sütőt 180 fokra bemelegítjük.
A masszát habzsákba töltjük és 2 cm- re egymástól kis csillagokat nyomunk. 10 - 15 percig sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése