2013. szeptember 7., szombat

Svédgomba


Svédgomba 



Hozzávalók:

1/2 kg csiperkegomba
4-5 evk étolaj
1 fej hagyma
1 mkk pirospaprika
1 babérlevél
1 kis doboz paradicsompüré

bors
1 tk cukor
fél citrom reszelt héja
1 tk citromlé

Elkészítés

A gombát megmossuk, felszeleteljük, a hagymát felaprítjuk és az olajon megdinszteljük.
Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a babérlevelet, a paradicsompürét, a citromhéjat.
Lefedjük és saját levében főzzük, míg egészen sűrű nem lesz. Akkor belekeverjük a cukrot és a citromlevet.
Kihűtjük, és legalább egy órára hűtőbe tesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése