2010. október 19., kedd

Rakott spagetti

Hozzávalók:

30 dkg spagetti (makaróni)
6 db főtt tojás
5 dl tejföl
15 dkg lecsókolbász
pár szelet füstölt kolbász
25 dkg gomba
reszelt sajt

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük, leszűrjük.
A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk a gombát és a kolbásszal együtt szeletekre vágjuk.
Egy jénait kiolajozunk, belerakjuk az 1/3-d tésztát, rá karikára vágott tojást, rá a gombát, majd a kolbászokat.
Újra tészta következik, meglocsolni egy kis tejföllel, rá a maradék tojáskarikák, majd arra a tészta 3.része.
Megkenni tejföllel, megszórni sajttal és előmelegített sütőben összesütni az egészet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése