2010. október 19., kedd

Gömbölyű piskótás szelet

Tészta:

20 dkg liszt
5 dkg margarin
10 dkg porcukor
fél csomag sütőpor
1 ek kakaó
1 tojás
annyi tejföl hogy könnyen gyúrható legyen

Krém:

3 csomag vaníliás puding
20 dkg margarin
8 dl tej
20 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, tepsi hátán két lapot sütünk belőle.

Krém: a pudingot összefőzzük a tejjel, a
porcukrot kikeverjük a margarinnal és a két vaníliás cukorral. A két krémet összekeverjük.

A két lapot betöltjük a vaníliás krémmel, a tetejére is teszünk krémet.
Gömbölyű piskótát nyomkodunk a tetejére, és olvasztott csokival díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése