Kupolatorta
Hozzávalók:
maradék piskóta tekercs
1 db nagy pohár epres joghurt
kb. 0,5 l tejszín
2 cs. zselatinfix
ízlés szerint porcukor
eper (jó sok)
Elkészítés:
Az epret feldarabolni, egy mély tálat kibélelni folpackkal, majd körben kirakni a piskóta tekerccsel. Jó szorosan, úgy, hogy majd a belerakott krémet eltakarja. A krémhez a tejszínhabot felverni a zselatinfix-szel, összekeverni a joghurttal és az eperrel, majd ízlésszerint porcukrot rakni hozzá. A krémet belerakni az előkészített piskótába, majd az alját is betakarni a piskótával. Befedni a folpackkal és kb. fél napra alaposan behűteni. Tálalás előtt tányérra borítani, lehúzni a folpackot és szeletelve tálalni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése