2013. július 2., kedd

Kakaós-vaníliás csiga


Kakaós-vaníliás csiga





Hozzávalók:
50 dkg liszt
30 dkg vaj
15 dkg porcukor
5 dkg kakaó
2 csomag vaníliás cukor
2 db tojás
1/2 csomag sütőpor

Elkészítés:

A hozzávalókat - a kakaó és a vaníliás cukor kivételével -eldolgozzuk, majd a tésztát kettéosztjuk. Az egyik adag tésztába beledolgozzuk a kakaót, a másikba pedig a vaníliás cukrot. Mindkét adagot vékonyra nyújtjuk, a fehéret megkenjük tojásfehérjével és rárakjuk a kakaós tésztát. A tésztákat úgy tekerjük fel, mint a beiglit, aztán fél centi szélesre szeleteljük, végül sütőpapíros tepsiben megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése