Besameles csirke
Serpenyőben olajat forrósítok, a combokat fűszerezem...
...majd fűszeres lisztbe forgatom...
...és a forró olajban elősütöm...
...majd megfordítom és a másik oldalát is megsütöm...
...jénaiba szedem...
...rászeletelem a hagymát...és fűszerezem...
..közben a visszamaradt olajba egy kevés vajat teszek...
...beleszórom a lisztet, megpirítom...
...majd felöntöm a tejjel és felforralom...
...végül belerakom a reszelt sajtot...
...és a csirkére öntöm...
....a tetejére reszelt sajtot szórok...
...fóliával letakarom...és megsütöm.
Félidőben leveszem róla a fóliát és leöntöm róla a felesleges zsírt...és pirosra sütöm...
Párolt rizzsel tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése