Hozzávalók:
2 cs csokis pudingpor (főzős)+ cukor ízlés szerint
8 dl tej
5 dkg vaj
2-3 marék dió durvára törve
2 marék mazsola
maradék Kossuth kifli (vagy bármilyen piskótamaradék)
3 dl tejszínhab
2-3 evk holland kakaó
2-3 evk cukor
kevés víz
Elkészítés:
A pudingot a tejjel és a cukorral megfőzöm, amikor kész, beleteszem a vajat.
Jénaiba darabolom a piskótát, megszórom a tört dióval és mazsolával, és ráöntöm a megfőtt pudingot. Kihűtöm, aztán a felvert tejszínhabbal, tört dióval, mazsolával megszórom.
A kakaót a cukorral + a kevés vízzel felmelegítem és a hab tetejére csurgatom. Tányérba szedve tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése