2013. július 5., péntek

Citromhabos, málnás piskóta

Citromhabos, málnás piskóta


Hozzávalók:

2 db citrom leve és héja
1 vödör tejföl
2 cs van. cukor
1/2 l hulala tejszín  (vagy cukrászhab...)
ízlés szerint cukor
1 kis doboz málna
kevés málnaszörp vízzel hígítva

2 nagy cs babapiskóta (vagy 5 tojásból piskótatekercs lap)

Elkészítés:

A tejszínhabot felverjük. A tejfölt a cukrokkal és a citromlével+héjjal kikeverjük.
A tejfölbe keverjük a kemény habot és a piskótával felváltva tálba rétegezzük a következőképp:
A piskótát málnaszörpbe mártjuk, teszünk rá 1 sor krémet, rá a málnát, újra piskóta, megint krém, rétegezzük, amíg tartanak a  hozzávalók.
A tetejére krém kerüljön. 1 éjjelre hidegre tenni, másnap fogyasztható.
Nálunk reggel készült, délután már rácsaptak a gyerekek. :-))









     






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése