2013. július 3., szerda

Laskapörkölt kapros nokedlivel


Laskapörkölt kapros nokedlivel

Hozzávalók:

1 doboz laskagomba
só, bors, vegeta
paradicsom, paprika (1-1db)
1 fej hagyma
húsleves (vagy alaplé)

A nokedlihez:

tojás
liszt
víz
1 nagy cs. kapor

Elkészítés:

A nokedlihez a friss kaprot megmosom, összevágom, a nokedlitésztát kikeverem és hozzáadom. 
Sós, forrásban lévő vízbe szaggatom és megfőzöm.

A laskát megmosom, megpucolom és a hagymával együtt összevágom. A hagymát kevés forró olajba rakom, megpirítom, rádobom a gombát, majd amikor kicsit lepirult, felöntöm húslevessel (kockából is jó)és  fűszerezem. Fedő alatt készre főzöm és nokedlivel tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése