2013. július 3., szerda

Gombás-tejszínes tészta rákkal


Gombás-tejszínes tészta rákkal



Hozzávalók:

25 dkg fagyasztott (főzésre kész)rák
25 dkg tészta (bármilyen)
300 ml tejszín
25 dkg gomba (sampion)
fokhagyma
vöröshagyma
só,bors,vegeta

Elkészítés:

A fokhagymát és a hagymát apróra vágom, a wokba olíva olajat forrósítok és gyorsan átpirítom benne a hagymákat(Vigyázni kell, mert hamar megég!), majd a felszeletelt gombát.
Amikor félig megpirult, belerakom a fagyasztott rákot, fűszerezem, átforgatom, majd készre párolom.
Amikor elfőtte a levét, beleöntöm a főző tejszínt, majd addig hagyom, míg összesűrűsödik, belekeverem a kifőtt tésztát és petrezselyemmel megszórva tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése