2010. május 4., kedd

Mandarinos habos piskóta

Mandarinos habos piskóta

Hozzávalók:

mandarin
2-3 cs babapiskóta
2 nagy p. tejföl
1/2l hulala tejszín
2 cs. zselatinfix
1 cs. vaníliás cukor
aki édesebben szereti cukor vagy édesítő



Elkészítés:

A piskótából jénai aljára 1 sort szórok. A krémhez a habot felverem, majd beleteszem a fixet. A tejfölt egy kevés mandarinlével (4db-ot csavartam ki), van.cukorral kikeverem, beleteszem a mandaringerezdeket, majd a 2féle krémet összekeverem és 1 sornyit a babapiskótára kenek.
Addig folytatom, amíg a hozzávalók tartanak, majd mandarinnal díszítem és kb 1 órára behűtöm.

Édesítővel és speciális babapiskótával fogyizók is nyugodtan fogyaszthatják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése