Mandarinos habos piskóta
Hozzávalók:
mandarin
2-3 cs babapiskóta
2 nagy p. tejföl
1/2l hulala tejszín
2 cs. zselatinfix
1 cs. vaníliás cukor
aki édesebben szereti cukor vagy édesítő
Elkészítés:
A piskótából jénai aljára 1 sort szórok. A krémhez a habot felverem, majd beleteszem a fixet. A tejfölt egy kevés mandarinlével (4db-ot csavartam ki), van.cukorral kikeverem, beleteszem a mandaringerezdeket, majd a 2féle krémet összekeverem és 1 sornyit a babapiskótára kenek.
Addig folytatom, amíg a hozzávalók tartanak, majd mandarinnal díszítem és kb 1 órára behűtöm.
Édesítővel és speciális babapiskótával fogyizók is nyugodtan fogyaszthatják.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése